نوشته شده توسط : مصطفی

مشاوره کودکان تلفنی

دوران کودکی، زمان شکل گیری شخصیت هر انسانی است؛ آگاهی یافتن والدین از بهترین روش های تربیت کودکان از طریق مشاوره روانشناسی کودک و یا مشاوره روانشناسی تلفنی رایگان و سایر روش های موجود، تاثیر چشم گیری در رفتار مطلوب کودک خواهد داشت؛ به عنوان مثال با استفاده از یک شماره مشاوره کودک، والدین می توانند اطلاعات روانشناختی کودکشان را بدست بیاورند و از این طریق با روال های مناسب تشویق، تنبیه، تربیت و آموزش و ... با جهت شکل دهی شخصیت کودکشان آشنا شوند. می توان گفت که روانشناسی کودک مساله ای تخصصی، پیچیده و حساس می باشد و مشاوره کودکان تلفنی راه کار بسیار آسان برای دریافت اطلاعات مناسب می باشد. بنابراین در دوران کودکی فرزندتان حتما شماره مشاوره کودک خویش را به همراه داشته باشید.

در مشاوره تلفنی کودکان رایگان چه سوالاتی قابل طرح است؟

  • دلایل گریه کودکان، پرخاشگری، لجبازی، زورگویی و دروغگویی کودکان چیست؟
  • چگونه به کنجکاوی ها و سوالات جنسی کودکان پاسخ دهیم؟
  • چگونه حسادت کودک را نسبت به برادر ویا خواهر کوچک تر از خودش کمتر کنیم؟
  • والدی چگونه می توانند الگوی مناسبی برای کودکشان باشند؟
  • در صورت گریه و زاری کودک برای حصول خواسته اش، چه کاری انجام دهیم؟
  • آیا می توان فعالیت و شلوغ کاری بیشتر و یا انرژی بالای آن ها را از علائم بیش فعالی دانست؟
  • چگونه کودک را تشویق و یا تنبیه کنیم؟
  • بهترین سن شروع آموزش (مثلا رفتن به کلاس زبان انگلیسی) کی است؟
  • چگونه با رفتار نادرست کودک برخورد کنید؟
  • با چه روش هایی می توانید فررزندتان را برای رفتن به مهد کودک و یا مدرسه مهیا کنید؟
  • سرگرمی ها و قصه های درخور سن کودک و داستان های جذاب کودکان کدام است؟
  • تاثیر طلاق پدر و مادر بر کودکان چیست؟
  • جملاتی چون "بچه بدی هستی" و "دوستت ندارم" چه پیامدها و تاثیراتی بر فرزندتان دارد؟
  • روش های تربیت مختلفی مثل روش های مادر بزرگ و پدربزرگ، پدر و مادر، مربیان مدرسه و معلمان مهد کودک، که هماهنگی با همدیگر ندارند، موجب چه زیان های روانشناختی در کودک می شود؟

چرا مشاوره کودکان تلفنی؟

در زمینه مشاوره روانشناسی کودک، مشکلاتی مانند یافتن روانشناس کودک با تجربه، متخصص، و نیز درگیری های شغلی والدین، صرف هزینه، زمان بیشتر و هدر دادن انرژی و زمان بیشتر در هنگام رفت و آمد و سایر عوامل موجب شده است که بیشتر والدین از راهنمایی های مشاوره کودک بی بهره باشند؛ در این میان مشاوره کودکان تلفنی راه کار پیشنهادی است که ضمن صرفه جویی مالی و زمانی، می تواند محتوای مشاوره روانشناسی کودک مناسبی را به والدین انتقال دهد. مشاوره کودکان تلفنی این مزیت را دارد که تمرکز بیشتری برای دریافت مطالب مشاوره روانشناسی کودک داشته باشید. 



:: موضوعات مرتبط: کودک , مشاوره تلفنی , ,
:: برچسب‌ها: مشاوره کودک تلفنی, مشاوره کودک تلفنی رایگان, مشاور کودک تلفنی, مشاوره كودك تلفني, مشاوره کودکان تلفنی مشاوره تلفنی کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 481
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 آذر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی

تاثیر مشاوره تلفنی با روانشناس کودک:

بطور کلی مشاوره تلفنی ارتباط بین دو نفر است که از طریق تلفن برقرار می کنند . در واقع تعامل و ارتباط بین کسی که بعنوان تماس گیرنده تماس گرفته و مشاوره ی که بعنوان پاسخگو تماس است .

از مزایای مشاوره تلفنی :

علاوه بر دلیل فاصله و مسافت ، ممکن است امکان برقراری رابطه حضوری نباشد .

فوریت نیاز تماس گیرنده باشد یعنی تماس گیرنده می تواند فوری با تماس تلفنی با مشاوران نیاز و یا مشکل خود را بدون داشتن اضطراب یا خجالت و در اعتماد کامل مطرح کند و راهنمایی لازم را برای حل مشکل خود پیدا کند.

زمانی که مشاوره از تماس گیرنده میخواهد مشکل خود را بیان کند در واقع به او توانایی تصمیم گرفتن را میدهد و همچنین مسائل را ساده تر میکند تا راجع به آن به نتیجه مطلوبی برسد .

زمانیکه فرد زمان و فرصت برای مراجعه به روانشناس حضوری را ندارد و یا اینکه نمیخاهد هویتش جایی از مراکز باشد با مشاوره تلفنی تماس می گیرد و با مشاوره این مسائل را مطرح می کند و مشاوره می تواند با در نظرگرفتن هیجانات و احساسات و یا رفتارها ،اضطراب ،افسردگی ،زور گویی کودک در مدرسه یا خانه ،ترس ، لجبازی ، پرخاشگری وبسیاری از مسائل دیگر را شناسایی کند و دید بهتری به تماس گیرنده بدهد تا او را آرام کند .

تاثیر مشاوره تلفنی در تربیت سالم کودک :

مشاوران کودک می توانند بر آگاهی و شناخت تربیتی کودکان و برخورد های مناسب با آنها در اختیار والدین قرار دهند .

والدین با برقراری تماس با مشاوران تلفنی و با گرفتن کمک از مشاوران در شیوه  های صحیح فرزند پروری ، رفع رفتارهای بد کودک ، پرخاشگری ، لجبازی ، بازیگوشی و یا حتی داشتن کودک موفق ، شاد و باانگیزه ، باهوش و همچنین هزینه های که هم بر فرد و هم بر جامعه تاثیر گذاشته است آگاه شوند .

خدمات مشاوره تلفنی:

مشاوره تلفنی با روانشناس کودک می تواند صدها ایده در مورد رشد و شخصیت کودک و یا چگونگی دستور دادن که همان چگونه حرف شما را گوش دهند بدون اینکه اعصبانی شوند و دیگر اینکه راهی برای مقابله در برابر رفتارهای قشقرقی و بدخلقی کودکان یاری دهند . ازجمله این رفتارها : چگونگی روابط اجتماعی ، روابط عاطفی ،آموزش مهارت نه گفتن به کودک ، اموزش به نوبت صحبت کردن ، درس ادب و نزاکت به کودکان را میتوان اشاره کرد .

میتوانید برای دریافت اطلاعات و راهنمایی های بیشتر در این خصوص با تماس با مشاوران تلفنی و آنلاین یاری بگیرید .



:: موضوعات مرتبط: کودک , مشاوره تلفنی , ,
:: برچسب‌ها: روانشناس و مشاوره کودک , مشاوره کودک رایگان , روانشناس مشاور کودک , مرکز مشاوره کودک , شماره مشاوره تلفنی کودک ,
:: بازدید از این مطلب : 440
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی

فرزند درس خوان

 

وقتی موضوع تحصیل بچه ها به میان می آید، پدر و مادران اغلب افراط یا تفریط را پیشه می کنند؛ یا نسبت به این مسئله بی توجه هستند یا بیش از حد نگران.

چگونه می‌توانیم به طور همزمان به موفقیت و رشد و شکوفایی فرزندانمان کمک کنیم؟ متخصصان به ما کمک می‌کنند تا به شکل درست در این زمینه رفتارکنیم.

کمک به علاقه کودک به یادگیری

کودک از همان اوان کودکی، میل به یادگیری را نشان می‌دهد؛ بدنش را لمس می‌کند، و بعد اشیایی که در اطرافش وجود دارند را در دستانش می‌گیرد. اولین نقشی که والدین در این زمینه دارند این است که به این کنجکاوی طبیعی کمک کنند. این کمک خیلی زود از سنین بسیار پایین آغاز می‌شود.

دونالد وینیکوت، متخصص اطفال و روان‌درمانگر انگلیسی از یک بازی که آن‌را «معرفی اشیاء» می‌نامد، صحبت می‌کند: اشیاء را به کودک نشان می‌دهید و در عین حال نام آنها را همراه با لبخند بر زبان می‌آورید، سپس به او اجازه می‌دهید آن‌را در دستانش بگیرد. بعد‌ها وقتی کودک بزرگتر شد مثلا طی سفر یا بازدید از موزه‌ها او را به فرهنگ علاقه‌مند می‌کنید… 

کودک باید ایفاگر نقش بماند و پدر و مادر در تکامل و پیشرفتش از او حمایت کنند.

نقش معلم را برایش ایفا نکنید

در مهد کودک و دوران ابتدایی، بین نقش والدین و معلم تقریبا تفاوتی وجود ندارد: برای کودک کتاب می‌خوانند، شمردن را به او یاد می‌دهند و او را تشویق می‌کنند نقاشی بکشد… اما لازم است همگام با رشد کودک، نقش والدین و معلمان از یکدیگر مشخص شود. این بدان معنا نیست که خود را از آموزش به کودک منع کنیم بلکه از ایفاکردن نقش معلم خودداری کنیم. چنانچه خواسته شما از فرزندتان بیش از حد باشد و همه چیز حالت تربیتی و آموزشی داشته باشد، قطعا این خطر وجود دارد که او را نسبت به هر گونه یادگیری دلزده کنید.

علاوه بر آن، در رابطه پدر و مادر- فرزندی، رابطه عاطفی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. پدر یا مادر می‌خواهند آمال و آرزوهای خود یا روند دوران تحصیلی خودشان را در مورد دختر یا پسرشان پیاده کنند. فرزند برای آنکه نسبت به پدر و مادر و معلمش «وفادار» بماند، سعی می‌کند خواسته آنان را عملی کند و در این‌صورت احتمال دارد دچار تعارض شود.

علاقه

 ‌برای یک کودک، علاقه داشتن به تحصیل او به معنای علاقه داشتن به خود او است.اما زندگی تحصیلی او در کتاب و دفترش خلاصه نمی‌شود. صحبت در مورد مدرسه این فرصت را به او می‌دهد تا در مورد دوستانش، معلمان، فعالیت‌هایش، مشکلاتش، رویاهایی که در مورد شغل آینده‌‌اش در سر دارد و… با او گفت‌ وگو کنید.

خصوصیات او را بشناسید

از طریق این گفت‌وگوها، پدر و مادر موفق می‌شوند به علائق، نقاط ضعف و قوت فرزندشان پی ببرند. به عبارتی، فرزند خود را همانگونه که هست بشناسند، نه آنگونه که تصور می‌کنند هست یا می‌خواهند باشد. بدین‌ترتیب از تحمیل خواسته‌های شخصی و روند تحصیلی خود به او خودداری می‌کنیم.

اهداف مشخصی را با او تعیین کنید

موفقیت تحصیلی کودک شامل «قراردادی» است که بین او و والدینش گذاشته می‌شود و بر مبنای اهدافی مشخص و قابل‌دسترس است؛ مثلا «در این ساعت باید کارهایت را انجام داده باشی»، «قبل از اینکه دوباره بهت سر بزنم، باید برنامه‌ای بریزی و نوشتنی‌هایت را نوشته باشی»، «قبل از پایان ۳ماه، در این درس باید پیشرفت کرده باشی» و… موعد مقرری که هریک از طرفین باید آن‌را رعایت کنند کمک می‌کند تا کودک کنترل زمان را یاد بگیرد و کارش را به‌طور سازنده و با انگیزه دنبال کند.

درس خواندن را برایش معنادار کنید

برای آنکه کودک برای درس خواندن انگیزه داشته باشد و احساس مسئولیت کند باید درک کند که برای پدر و مادرش درس نمی‌خواند بلکه این کار را برای خودش انجام می‌دهد تا به هدفی شخصی دست یابد. همچنین او باید قادر باشد بین زندگی کنونی‌‌اش به‌عنوان دانش‌آموز و زندگی آینده‌‌اش به‌عنوان فردی بزرگسال ارتباط ایجاد کند و از کودکی برنامه یا رؤیای شغل آینده‌‌اش را در ذهن بپروراند.«می‌خواهی یک دامپزشک بشوی؟ درس علوم خیلی برایت مهم است»، «یک خبرنگار بزرگ؟ یادگیری زبان‌های خارجی به تو کمک می‌کند»… البته این بدان معنا نیست که او را دربند برنامه‌ای دست نیافتنی و غیرعینی کنید بلکه به او کمک کنید تا به تلاش‌هایی که مدرسه از او می‌خواهد، معنا ببخشد.

برای انجام تکالیف محیط مناسبی برایش فراهم کنید

بستگی به انتخاب خود کودک دارد؛ داخل آشپزخانه، داخل اتاقش یا مکانی که همه افراد خانواده دور و بر او هستند… . بعضی از بچه‌ها بیشتر از بچه‌های دیگر نیاز دارند تا با حضور والدینشان احساس حمایت کنند. اما در کل، هر چه کودک بزرگ‌تر شود، برای انجام تکالیفش بیشتر به تنهایی نیازدارد. بنابراین روش درست، آن است که از این استقلال حمایت کنیم: برای آنکه مطمئن شوید تکالیفش را انجام داده او را «نپایید» بلکه نشان دهید که به او اعتماد دارید؛ در عین حال نشان دهید که برای پاسخگویی به سؤالاتش در دسترس و مراقب ادامه روند تحصیلی‌‌اش هستید.

نقاط قوتش را بازشناسید

اغلب پدر و مادرها در حالی‌که فراموش می‌کنند نقاط قوت فرزندشان را بشناسند، روی نمرات بد او تمرکز می‌کنند. زبان، هنرهای تجسمی، جغرافی، ورزش و…، هیچ درسی نباید بی‌ارزش شمرده شود. همچنین می‌توان از طریق دروسی که فرزندتان بر آنها تسلط دارد، او را به سمت دروسی که در آنها مشکل دارد سوق دهید؛ علاقه او به هنرهای تجسمی فرصتی است تا او را به تاریخ علاقه‌مند کنید. علاقه او به ورزش باعث می‌شود تا در مورد نیرو، زمان و فاصله با او صحبت کنید و اهمیت ریاضی را به او نشان دهید.

والدین می توانند از مشاوران متخصص روانشناس کودک برای بهینه کردن روش های تربیتی کودک از طریق مشاوره حضوری و مشاوره غیر حضوری مانند مشاوره تلفنی استفاده کنند .



:: موضوعات مرتبط: کودک , مشاوره تلفنی , ,
:: برچسب‌ها: ,روانشناسی کودک ,فرزند درس خوان,چگونه فرزند درس خوان داشته باشیم,چگونه فرزند درس خوانی داشته باشیم,داشتن فرزند درس خوان,تشویق فرزند به درس خواندن,ترغیب فرزند به درس خواندن,درس خواندن فرزند,مشاوره تلفنی,مشاوره آنلاین ,
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : مصطفی

فرزند شاد

 

قبل از این که فرزندانمان را تربیت کنیم ابتدا باید خودمان را پرورش دهیم و سپس آن را به فرزندان خودمان انتقال دهیم . دقت داشته باشید که آموزش رفتاری بیش ترین تأثیر را بر روی فرزندانمان خواهد گذاشت تا آموزش های گفتاری . کودک عملکرد ما در زندگی را بهتر فرا می گیرد تا این که بخواهیم با زبان به او توضیح دهیم .

کودکان ما آن چه را می بینند انجام می دهند بدون این که بدانند آن رفتار درست است یا نه . بنابراین آن چه که محرز است این است که بچه های شاد و خوش بین صرف نظر از ساختار ژنتیکی شان از خانواده های شاد حاصل گشته اند . زیرا تحقیقات نشان داده است ژن ها انعطاف پذیر می باشند و می توانند نسبت به محیط به صورت فعال یا غیر فعال در بیایند بنابراین نحوه بینش و رفتار والدین می تواند این گرایش را مهار سازد .

اگر می خواهید که کودکانی با حس خوب داشته باشید اولین قدم این است که حس خوب را در کودکان خودتان به وجود آورید و آن ها را تحسین کنید و هر چند وقت یک بار آن ها را تأیید کنید . البته تأیید باید معطوف به تلاش کودک باشد نه به نتیجه ی کار او . با این تأیید باور در کودک تان را رشد خواهید داد . با این کارتان به او نشان خواهید داد که نتیجه تمرین و تلاش همیشه مثبت است و با این کار می تواند به اهدافش دست یابد و آن چه که دارای اهمیت است پشتکار او در کارهایش می باشد نه استعدادش .

والدین همیشه باید هوشیار باشند تا زمانی که کودک شان نیاز به تأیید دارد به سادگی از این لحظات نگذرند و فرصت ها را دریابند . زیرا این گونه مواقع بسیار حساس می باشد . برای مثال بعضی مواقع انجام دادن مسئولیت هایی هر چند ناچیز به کودک داده می شود درست است که شاید ساده و کوچک به نظر برسد اما زمانی که با تحسین و تشویق والدین همراه گردد به کودک حس خوب و خوشایندی خواهد داد .

یکی از موارد دیگر که بسیار حائز اهمیت دارد محبت کردن بی حد و اندازه والدین به کودک می باشد . یکی از بهترین راه های تأمین سلامت عاطفی پایدار فرزندان ، دریافت نمودن عشق بی پایان و بدون مرز از سمت پدر و مادر می باشد با این کار کودک برای همیشه در مقابل افسردگی واکسینه خواهد شد . البته این محبت قلبی باید به گونه ای ابراز شود که کودک آن را به طور کامل درک کند و بفهمد . زمانی که والدین کودک را در آغوش می کشند او را می بوسند و نوازش می کنند و در صورتی که این اعمال به صورت مستمر انجام گیرد سلامت روانی کودک تضمین خواهد شد .

چگونه کودک مان را تنبیه کنیم ؟

تصور والدین این است که احساس می کنند فرزندان شان همیشه می دانند که آن ها او را دوست دارند و گاهی در درگیری هایی که بین مان پیش می آید احساس می کنیم که تأثیری بر روی نخواهد گذاشت در صورتی که این گونه نیست . دقت داشته باشید واژه هایی که ما در هنگام عصبانیت آن ها را به کار می بریم بیش ترین اثر را در ذهن فرزندانمان خواهد گذاشت . برای مثال واژه هایی هم چون چه قدر بی ادبی ، چه قدر شیطونی ، از دستت خسته شدم ، دیگه بچه من نیستی ، دیگه دوست ندارم و … این کلمات در ذهن کودک باقی خواهد ماند و کودک آن ها را باور خواهد کرد .

سعی کنید فرصت هایی را فراهم کنید و با فرزندان تان به تنهایی به پارک یا فضای سبزی بروید و یا با او به خرید بروید . این گونه موقعیت ها هم برای کودک لذت بخش خواهد بود و هم این که کودک تجربه های شیرینی را به دست خواهد آورد که برای او بسیار آموزنده می باشد . تا جایی که امکان دارد نظر کودک تان را جویا شوید این گونه لحظات می تواند حس خوبی را در کودک شما به وجود آورد حتی اگر به قصد تفریح نباشد .

موضوع دیگری که حائز اهمیت است و می توان به آن اشاره کرد این است که احساس امنیت در کودک می تواند در ایجاد حس نشاط و آرامش وی بسیار تأثیر بگذارد . اگر والدین روابط عاشقانه ای داشته باشند و رابطه ی عاطفی شان محکم باشد فضایی که کودک در آن قرار دارد امن است . او درک خواهد کرد که پدر و مادرش به دلیل دوست داشتن هم دیگر به یک دیگر احترام می گذارند و این برای کودک بسیار ارزش مند می باشد .

والدین می توانند از مشاوران متخصص روانشناس کودک برای بهینه کردن روش های تربیتی کودک از طریق مشاوره حضوری و مشاوره غیر حضوری مانند مشاوره تلفنی استفاده کنند .

 



:: موضوعات مرتبط: کودک , مشاوره تلفنی , ,
:: برچسب‌ها: کودک شاد,مشاوران هیروو,مشاوره انلاین,مشاوره کودک و نوجوان,مشاوره تلفنی,روش های تربیت کودک شاد,نحوه تربیت کودک شاد,چگونه کودک شاد تربیت کنیم؟,ویژگی های کودکان شاد,چگونه کودک شاد داشته باشیم ,
:: بازدید از این مطلب : 479
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 آبان 1396 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد